fbpx
entre Calpe et Benissa
Trois appartements de vacances ruraux
Los-Olivos
los-olivos conduire
Naja appartement terrasse III
Piscine de nuit

Conditions générales de vente Los-Olivos, Partida Lleus 9D, 03720 Benissa

général
Dit zijn de voorwaarden behorend bij de huurovereenkomst tussen de eigenaar en de huurder. De eigenaar is ook hierna aangeduid als “wij” en “ons”.

De huurder is de persoon die het boekingsformulier ondertekent of, in het geval van online boeking, degene die de online betaling verzorgde. Deze persoon is er verantwoordelijk voor dat alle leden die tot de groep behoren zich houden aan deze voorwaarden en bepalingen. De huurder wordt ook genoemd “u”.

L'emplacement que l'on entend ici est Los-OlivosPartida del Lleus 9D, 03720 Benissa

Les réservations
De aanbetaling betreffende een boeking dient binnen 7 dagen vanaf de voorlopige boeking voldaan te worden op de door de verhuurder aangegeven wijze. De boeking is in eerste instantie een voorlopige reservering van 1 of meerdere appartementen totdat de aanbetaling heeft plaatsgevonden en bevestigd door ons. Tot dat moment kan de boeking op elk gewenst moment door huurder of eigenaar zonder voorafgaande kennisgeving door huur worden geannuleerd.

Het huurbedrag, samen met de borg, is uiterlijk 8 weken voor de aanvang van de vakantie verschuldigd. Verzuim van volledige betaling hiervan voor/op de vervaldatum betekent annulering van de vakantie van de huurder zonder het recht op terugbetaling van de aanbetaling. Agendeer dus deze vervaldatum(s) om er zeker van te zijn dat de betaling tijdig wordt verzorgd.

Les réservations moins de 8 semaines avant la date d'arrivée doivent être payées en totalité au moment de la réservation.

Annulering door de huurder
Annulering van de boeking door de huurder moet schriftelijk ingediend worden en gericht aan info@los-olivos. Com.

Kosten voor de huurder door annulering:
à partir de 8 semaines avant l'arrivée de 25% du loyer
à partir de 4 semaines avant l'arrivée de 50% du loyer
à partir de 2 semaines avant l'arrivée de 100% du loyer

Demandez une confirmation si vous souhaitez informer votre assureur annulation.

Annulation par le propriétaire
De eigenaar zal trachten om ervoor te zorgen dat het gehuurde beschikbaar is op de datum die gereserveerd is. In het onwaarschijnlijke geval dat het gehuurde niet beschikbaar is heeft de eigenaar het recht om de reservering te annuleren. De eigenaar zal proberen voor de huurder geschikte alternatieve accommodatie te vinden. Indien geschikte alternatieve accommodatie niet wordt gevonden, is de huurder gerechtigd tot volledige restitutie. De eigenaar is alleen aansprakelijk om van de huurder ontvangen geld terug te betalen. Geen compensatie of gevolgschade wordt uitgekeerd.

Diversen
Hoewel er een voor een ware en accurate beschrijving van het gehuurde is zorggedragen, kunnen er na verloop van tijd wijzigingen zijn aangebracht. De huurder aanvaardt dat geen restitutie beschikbaar voor dergelijke verschillen zijn.

De eigenaar behoudt zich het recht voor om het gehuurde op een redelijk tijdstip te betreden, in geval van een noodsituatie, reparatie of andere dringende reden.

De eigenaar heeft het recht om de huurder te vragen het gehuurde zonder enige restitutie te verlaten als het gedrag van de huurder en/of zijn/haar groep onredelijk, onbillijk, verstorend en/of onaanvaardbaar is.

De eigenaar behoudt zich het recht voor om de toegang te weigeren aan iedereen die niet is geschikt wordt geacht het gehuurde te betrekken.

Nombre d'invités
Het maximaal aantal personen die recht hebben op verblijf in deze woning is zoals vermeld en bevestigd in de reservering en verder hebben alleen zij met de naam op de lijst staan recht hebben op verblijf. Als blijkt dat er zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar meer personen dan overeengekomen in en rond het gehuurde verblijven, zal dit worden beschouwd als een schending van het contract en de huurder en zijn/haar partij zal worden gevraagd om onmiddellijk te verlaten zonder enige teruggave. Onderverhuur of overdracht van de verhuurovereenkomst is verboden.

Legitimatie
Iedereen dien zich te legitimeren door middel van een geldig reisdocument. Hiervan zal een scan gemaakt worden welke, volgens wet- en regelgeving, verzonden wordt aan de Guardia Civil.

Animaux
Les animaux domestiques ne sont pas admis à la maison.

Heure d'arrivée et de départ
Alles zal in het werk worden gesteld om de woning vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst beschikbaar te hebben. De woning moet uiterlijk om 10.00 uur leeg worden opgeleverd door de huurder op de dag van vertrek. Een te laten oplevering zal een toeslag opleveren, tenzij andere afspraken zijn gemaakt. Het is in overleg mogelijk om bagage in een afgesloten ruimte te stallen als je aankomst eerder is dan 16.00 uur of vertrek later dan 10.00 uur. De eigenaar is zelf aanwezig, of laat zich vertegenwoordigen, voor het overhandigen van de sleutels etc.

Responsabilité
De eigenaar is niet aansprakelijk voor een ongeval, diefstal of schade op zijn terrein. Sluit uw appartement(en) en auto(‘s).

Minderjarige kinderen moeten altijd onder toezicht.

Nettoyage
Wij gaan er van uit dat de huurder en de groep het gehuurde behandelen als hun eigen huis en het op het einde van de vakantie in een normale conditie achterlaat. De kosten voor de eindschoonmaak (€60,- voor de appartementen I en II en €75 voor appartement III) zijn inbegrepen in de huurprijs, maar alleen voor een normale schoonmaak. De eigenaar behoudt zich het recht voor om een toeslag voor het reinigen te rekenen wanneer de woning niet in een redelijke toestand achtergelaten wordt.

Breuk/schade
De huurder zal zich inspannen om de woning, inventaris en alle inhoud te behouden in dezelfde staat en toestand als aan het begin van de huur. Schade of breuk moet gemeld worden aan de eigenaar (of zijn vertegenwoordiger) voor vertrek. De eigenaar behoudt zich het recht hiervoor vergoeding te eisen, hoewel het moet worden opgemerkt dat kleine breuk en normale slijtage niet in rekening zal worden gebracht.

Plaintes
Wij streven er uiteraard naar om uw verblijf bij ons comfortabel en onvergetelijk te laten zijn. Er kunnen dingen mis gaan. In deze omstandigheden, is het de verantwoordelijkheid van de huurder om van een probleem melding te maken bij de eigenaar (of diens vertegenwoordiger). Alleen dan is het mogelijk voor de eigenaar om te trachten de situatie zo snel als mogelijk te herstellen/corrigeren.

Les coûts supplémentaires
L'utilisation de l'électricité (y compris la climatisation chaud / froid) est incluse jusqu'à 70Kwh par semaine. L'utilisation supplémentaire coûte € 0,35 p / Kwh. Ce sera réglé avec le dépôt. Au début et à la fin de la période de location, une photo et un instantané du compteur seront créés dans les deux cas.

Retour de la caution
Votre dépôt, moins les déductions éventuelles, vous sera restitué dans les 7 jours suivant le départ.